Josefin Ogarp

Josefins Proteinvåfflor.

 



Jag blev supersugen på våfflor idag, men eftersom att jag försöker undvika vitt mjöl på grund av överkänslighet så tänkte jag att
jag provar att göra mitt eget recept. "Hur svårt kan det vara?" och så satte jag igång och tog det jag hade hemma.
Jag är verkligen SÅ nöjd med detta och det blev så himla gott! 
I framtiden så kommer jag aldrig mer göra vanliga våfflor. Till och med lilleman glufsade glatt i sig en halv våffla.
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva smaken, men dom påminner lite om havregrynsgröt på grund av mitt egengjorda
havremjöl*, men det bröts av med smaken från proteinpulvret. Dessutom blir man proppmätt på 3-4 våfflor just för att
havremjölet mättar så sjukt mycket. Två feta tummar upp! 

*Eget havremjöl är 3dl fiberhavregryn som jag mixat till ett mjöl. Enklare än så blir det inte att hoppa vitt mjöl :)


Eftersom att detta är mitt eget recept hade jag blivit glad att om ni testar det och lägger ut det på sociala medier, att ni länkar 
och/eller hänvisar till mig.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas