Josefin Ogarp

Brödmix från Sukrin.



Som ni vet redan så tycker jag om att prova nya grejer när det kommer till matlagning och bakning, så när jag sprang på den här 
produkten från Sukrin så slog jag till direkt!
Det är alltså ett havre -och sesambröd som man snabbt blandar ihop med 4dl valfri vätska (kvarg, vatten, mjölk, yoghurt)
och sedan gör små bollar av, in i ugnen i 25 minuter på 175 grader och sen är brödet färdigt för att avnjutas med valfritt pålägg.


Jag valde att ha 3dl lättmjölk och 1dl kvarg som vätska i mitt bröd. Jag stödde på lite fibergryn på brödet innan jag stoppade in det i ugnen.
Nästa gång ska jag försöka göra det mer som tekakor än bollar, men jag visste inte alls hur mycket brödet svällde.
Mindre än jag trodde, men nu har jag lärt mig det ;)
Supergott och enkelt var det i alla fall och den här produkten får 10/10 möjliga!




Har du provat denna produkt innan?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas